1. «Інжиніринг харчових виробництв. Модуль. Автоматизація виробничих процесів» 250грн 1контрольна або 1200грн (3 КР та 5 лаб)
2. "Моніторинг виробничих процесів" 1 завдання 200грн або 6 грн 4 завдання
3. "Низькотемпературні та екструзійні технології" 650 грн
4. "Проектування харчових виробництв" 700грн
5. Моніторинг виробничих процесів борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів 700грн
6. «Технології кондитерських виробів» 400грн
7. "Проектування харчових виробництв" 600грн
8. «Технологічний семінар» 800грн
9. «Технології хлібобулочних виробів» 400грн
10. «Технологічне моделювання борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» 450грн