Все категории
Добавить товар

Синтезатор casio ct-s500

12729 грн
Описание

Тип інструмента: Синтезатори

Кілька примірників у наявності
Торг

CASIO CT-S500 - синтезатор
CASIO CT-S500 - синтезатор, гарантія: 24 місяці, кількість клавіш: 61, клавіші: чутливі до торкання клавіші фортепіанного типу, чутливість до торкання: 3 типу, викл, тип звукового процесора: AiX Sound Source, поліфонія: 64 вбудованих тембрів: 800, накладання тембрів, поділ клавіатури, кількість вбудованих стилів акоманемента: 243, стилі користувача: 50, ефекти: Reverb: 24 / 12, Delay: 15 / встановлені DSP: 100 / Master у вбудованих композицій: 1, композиції користувача: 10, вкл / вимк. Партії, функції, підтримка програми Chordana Play for Keyboard, працює з додатковим Bluetooth® MIDI & AUDIO адаптером, функція Surround, синхронізований з гучністю еквалайзер, користувальницькі реєстраційні пресети: 64, функція "My Setup", налаштування виклику одним колесо зміни висоти тону, MIDI рекордер, метроном, транспонування, звуковисотне підстроювання: A4 = 415.5Hz ~ 440.0Hz ~ 465.9Hz, дисплей, роз'єми: навушники стерео міні, лінійний вихід, аудіо вхід стерео міні, порт USB TO micro B, порт USB TO DEVICE для підключення WU-BT10, роз'єм для педалі Sustain, роз'єм для педалі експресії, живлення: адаптер живлення AD-A12150LW, живлення від батарей (опціонально) 6 батарей типу АА, живлення від акумуляторних батарей (опціонально), динаміки: (13 см x 6 см) x 2, підсилювач: 2,5 Вт + 2,5 Вт, габарити: 930 x 258 x 91 мм (без пюпітра), вага: 4,7 кг, аксесуари в комплекті: пюпітр ( підставка для нот), адаптер живлення, безпро водний MIDI та аудіоадаптер

Основні особливості CASIO CT-S500:
- 61 клавіша з підтримкою velocity;
- 800 тембрів;
- 243 стилі акомпанементу;
- функція об'ємного звучання, технологія Horizontal Bass Reflex;
- метроном;
- Функція леерінгу тембрів, поділ клавіатури.

Casio CT-S500 – аматорський клавішний синтезатор для домашніх занять, запису пісень та репетицій. Працює на основі фірмового процесора AIX. В інструмент вбудовані бібліотеки тембрів CASIO CLASSIC TONES та ADVANCED TONES. Параметри ефектів можна настроїти регуляторами на передній панелі. Вбудовані динаміки відрізняються акцентованими та чіткими басами.

Грайте поодинці або групі. Для репетицій чи для виступів наживо.
Для тренувань вдома, для запису пісень, для репетицій та для сцени. CT-S500 - універсальний інструмент, що забезпечує високу якість та насичене виразне звучання. Він повністю підходить для будь-якого виду виступу — чи то живий виступ на сцені, чи то потокова трансляція через Інтернет.

CASIO CT-S500 працює від передового джерела звуку AiX компанії Casio. Розроблений спеціально для інструментів, орієнтованих на звук, пристрій здатний створювати широкий спектр виразних тонів високої якості. Модель CT-S500 також пропонує набір тембрів ADVANCED TONES, які дозволять виявити ваші творчі здібності на максимум. Крім того, в інструменті вбудована колекція тембрів CASIO CLASSIC TONES, відібрана з нашої довгої лінійки класичних клавішних інструментів Casio.

Завдяки активній функції ЦОС від Casio параметри ефектів можна налаштовувати регуляторами керування та в режимі реального часу, що дозволить додати динамічність у ваш виступ.

Вбудовані динаміки розроблені на основі своєї передової системи Horizontal Bass-Reflex від Casio, яка забезпечує потужне звучання низьких звуків, незважаючи на компактний розмір інструменту.

Ефекти
Синтезатор CASIO CT-S500 має ряд вбудованих ефектів: від компресора та фейзера до дисторшена та ефекту wah для подальшого створення звуку. Виберіть один із 100 типів ефектів ЦОС для кожного з чотирьох доступних ланцюжків ефектів та налаштуйте параметри ефектів фізичними регуляторами для динамічного керування звуком у реальному часі. При використанні загальносистемних ефектів CT-S500 забезпечує реверберацію, хорус та затримку. Оскільки до двох окремих тембрів можна застосувати два незалежні ланцюжки ефектів, ви з легкістю можете виконувати перемикання між ними. Навіть при накладенні двох звуків або розділенні клавіш можна застосувати окремі ланцюжки ефектів до кожного тембру. При використанні функції автоматичного акомпанементу можна застосувати р…

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный