Все категории
Добавить товар

Синтезатор casio lk-s250 black

9530 грн
Описание

Тип інструмента: Синтезатори

Кілька примірників у наявності
Торг

CASIO LK-S250 — синтезатор з підсвічуванням клавіатури
CASIO LK-S250 - синтезатор клавіатури з підсвічуванням, клавіатура: 61 повнорозмірна клавіша фортепіано з підсвічуванням, максимальна поліфонія: 48 нот, тембри: 400 попередньо встановлених тембрів, 77 стилів, ефектів: реверберація (10 типів, off), трек банк: попередньо встановлені пісні 60 / відключення ігор ліворуч, праворуч, обидві руки, автоматичне складання: попередньо встановлені стилі: 77 типів / налаштування миттєвого дзвінка: 77 типів / інші функції: вступ, закінчення, перемикання акордеона, режим танцювальної музики: попередньо встановлені моделі 50 типів, ефекти танцювальної музики, MIDI: 16-канальний, мульти-timbral, підтримка стандарту GM 1, роз'єми: USB-порт / PEDAL роз'єм / ТЕЛЕФОНИ / OUTPUT connector / MIC IN роз'єм / роз'єм адаптера.

Основні особливості CASIO LK-S250:
- 61 повнорозмірна клавіша для фортепіано з підсвічуванням
- 400 тембрів, 77 стилів
- Підключення до ПК через USB до хоста
- Mic In, Аудіо в роз'ємах
- Додаток Chordana Play для iOS / Android дозволяє легко і зручно досліджувати і відтворювати музику улюблених пісень
- USB-MIDI, включений адаптер змінного струму, живиться від 6 батарей АА і багато іншого

З динамічною клавіатурою з підсвічуванням з 61 клавішею та практичним пером, цей синтезатор є відмінним інструментом як для дому, так і для продуктивності. У функціонал інструменту входить, крім усього іншого, покрокова система навчання Step Up Lesson, режим Dance Music, за допомогою якого навіть новачки зможуть створювати відмінні танцювальні треки, а також можливість підключення до безкоштовного навчального додатку Chordana Play For Keyboard і ПК через USB-з'єднання. Додатковий мікрофон і AUDIO У роз'ємах роблять його ідеальним інструментом для роботи зі звуком. Крім того, LK-S250 може працювати від батареї – наступну продуктивність можна організувати в будь-якому місці!

Портативний інструмент з клавішами з підсвічуванням
Система візуального навчання в синтезаторах CASIO з клавішами підсвічування заснована на встановлених принципах в області музичної освіти. Такі варіанти, як музичний конкурс, дадуть заняттям додаткову мотивацію.

З динамічною клавіатурою з підсвічуванням з 61 клавішею та практичним пером, цей синтезатор є відмінним інструментом як для дому, так і для продуктивності. У функціонал інструменту входить, крім усього іншого, покрокова система навчання Step Up Lesson, режим Dance Music, за допомогою якого навіть новачки зможуть створювати відмінні танцювальні треки, а також можливість підключення до безкоштовного навчального додатку Chordana Play і ПК через USB-з'єднання. Додаткові мікрофонні роз'єми та аудіовхід роблять його ідеальним інструментом для роботи зі звуком. Крім того, LK-S250 може працювати від батареї – наступну продуктивність можна організувати в будь-якому місці!

Про ім'я Касіотоне
CASIO представила свій перший портативний синтезатор клавіатури в січні 1980 року. І майже з моменту свого випуску компактний 49-ключний Casiotone 201 встановив нові стандарти для портативних синтезаторів. Випуск цього інструменту також ознаменував початок роботи CASIO в сегменті цифрових музичних інструментів. Майже через 40 років, створивши величезну кількість інноваційних розробок у цій галузі, CASIO виводить на ринок лінійку інструментів, об'єднаних цією важливою назвою для історії компанії Casiotone. І це дуже символічно, адже новітні інструменти серії Casiotone несуть в собі один і той же головний виклик і мету - дати можливість якомога більшій кількості людей по всьому світу легко і легко вступити в контакт з прекрасним і чарівним світом музики.

LK-S250 оснащений 61 повнорозмірною, чутливою до тиску клавішею з підсвічуванням, системою Step-Up Lesson (система навчання CASIO крок за кроком), що дозволяє вивчати музику максимально чітко і зручно, і 60 вбудованими композиціями. Дослідіть 400 чудових звукових тембрів і 77 ритмів акомпанементу, а також 10 типів реверберації, які додають глибину звуку. Крім того, синтезатор має легкий для читання РК-дисплей та…

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный