Всі категорії
Додати товар

Розумні годинники lokmat ocean

1399 грн -15% 1199 грн
Опис

Розумні годинник LOKMAT Ocean - модель яка чудово підійде активним людям, які люблять проводити вільний час у походах, на риболовлі та інших місцях.
За допомогою цього гаджета Ви зможете контролювати інтенсивність фізичного навантаження, показники серцевого ритму, вимірювати тиск, бути в курсі про дзвінки та повідомлення, що надходять на смартфон.

Корпус і ремінець:
Корпус і ремінець годинника виготовлений з міцного і стійкого ТПУ, дисплей захищає міцне, мінеральне скло. На правій і лівій стороні корпусу можна побачити кнопки управління, вони виготовлені з нержавіючої сталі 316L. Lokmat Ocean отримав захист від води стандарту IP68.

Дисплей:
Годинник оснащений TFT дисплеєм розміром 1,14 дюйма і роздільною здатністю 130х130 пікселів, що забезпечує чітке відображення всіх даних.

Акумулятор:
В корпус часов встроено батарею на 180 мАч. Благодаря ей, пользователь получает общее время работы устройства на одном заряде до 8дней.

Кроме этого, смарт часы от компании LOKMAT имеет фирменное приложение под названием DayBand. С помощью данного приложения можно отслеживать всю свою активность, получать уведомления и многое другое.
Большое количество людей отдает предпочтение нестандартным большим часам, которые выглядят очень мужественно. Если вы из таких людей, тогда новая модель LOKMAT Ocean точно заинтересует вас.

К тому же, стильный аксессуар дополнен такими опциями:

пульсометр
вимірювання артеріального тиску (тонометр)
моніторингом сну
шагометр, лічильником калорій
спорт режими
будильник
пошук телефону
Комплектація:

Розумні годинник Lokmat Ocean
Магнітний кабель для зарядки
Інструкція
Упаковка

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user1...
user1838492783
Софиевская Борщаговка
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари