Всі категорії
Додати товар

Смарт годинник vibe 7 (хакі) або smart uwatch (чорні)

1799 грн -6% 1700 грн
Опис

Смарт годинник Vibe 7 функція відповіді на дзвінки IPS 1.39

Це спортивний розумний годинник, що має круглий корпус з 1.39-дюймовим IPS-дисплеєм і обладнаний безліччю функцій, включно з монітором серцевого ритму (пульсометром), відстеженням артеріального тиску (тонометр), монітором рівня кисню в крові, мультиспортивними режими, водонепроникність IP68 і підтримання виклику через Bluetooth.
Цей новий розумний годинник підходить чоловікам і жінкам. Розмір корпусу 47 х 47 х 14.4 мм і вага приблизно 58 г. На правому боці корпусу є дві кнопки. Зворотний бік пристрою має типову конфігурацію — там розташовані магнітні контакти для заряджання та датчик частоти серцевих скорочень.

Смарт-годинник Vibe 7 має 1.39-дюймовий сенсорний IPS-екран Retina з роздільною здатністю 360 x 360 пікселів і обладнаний понад 260 циферблатами.

Zeblaze Vibe 7 — це розумний годинник із високим ступенем пило-вологозахисту IP68, що означає, що ви можете носити їх, коли миєте руки або в дощовиті дні. Вони також обладнані датчиком частоти серцевих скорочень (пульсометр), який збирає дані про серцевий ритм упродовж 24 годин. Цей розумний годинник також допомагає вам контролювати ваш сон завдяки вбудованому моніторингу сну, а вбудований крокомір дає змогу контролювати й оцінювати кількість спалених калорій.

На додаток до функцій, наведені вище, розумний годинник Vibe 7 також обладнаний динаміком і мікрофоном, що дає змогу телефонувати безпосередньо через смарт-годинник. Додатковими функціями є монітор рівня кисню в крові (оксиметр), монітор артеріального тиску (тонометр), понад 100 спортивних режимів, як-от біг, ходьба, баскетбол, велосипед і багато інших, нагадування про сидячи спосіб життя, можливість керувати камерою свого смартфона, сповіщення про вхідні та пропущені дзвінки, сповіщення про повідомлення смартфона та соцмереж і багато іншого.

Смартгодинник Zeblaze Vibe 7 функції:

- Пульсометр
- Тонометр (відстеження артеріального тиску)
- Датчик рівня кисню в крові
- Великий кольоровий IPS-екран із роздільною здатністю 360 х 360 пікселів
- Високий ступінь пило-вологозахисту IP68
- Ударостійкий корпус
- Можливість телефонувати через Bluetooth
- Повідомлення про вхідні та пропущені дзвінки
- Можливість відхиляти вхідні дзвінки
- Сповіщення про повідомлення телефона та соцмереж (PUSH notification, Facebook, Twitter, SMS, Skype, WhatsApp, QQ, Wechat тощо)
- Понад 250 циферблатів
- Годинник
- Крокомір
- Прорахунок пройденої відстані
- Лічильник калорій
- Вправи дихання
- Прогноз погоди
- Понад 100 спортивних режимів — біг, ходьба, баскетбол, велосипед та інші
- Аналіз якості сну
- Функція нагадування про час, проведений у сидячому положенні
- Керування камерою свого смартфона. Робіть світлини простим рухом руки!
- Музичний плеєр — можливість керувати аудіоплеєром смартфона, наприклад, під час пробіжки.
- Будильник
- Секундомір
- Синхронізація зі смартфоном каналом Bluetooth

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user1...
user1838492783
Софиевская Борщаговка
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари