Всі категорії
Додати товар

Браслет камінь рожевий кварц із талісманом слоник

198 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Цей браслет має дуже модний ніжно-рожевий колір! І що особливо приємно, цей колір належить натуральному природному каменю — це рожевий кварц. Чудовий камінь дуже гарний на вигляд — він напівпрозорий, з легким, ніжним, романтичним забарвленням.
Рожевий кварц —  незвичайний камінь, який є символом чистого кохання й оберігає її від руйнування, допомагає закоханим, дарує супутню вірність. Лікарівник душевних ран. Вважається, що рожевий кварц допомагає боротися зі стресами, він гасить спалахи гніву. Прикраса з рожевим кварцом здатна збільшити у свого господаря творчі здібності та почуття впевненості в собі. Рожевий кварц як талісман оберігає сімейне щастя й допомагає незаміжнім жінкам вдало вийти заміж. Потішить біль старих емоційних і серцевих ран. 
 Слоник усуває погану енергію і є символом добробуту, здоров'я й довголіття, а хобот слона притягує процвітання і успіх. Слон як талісман удачі вважається дуже потужним.

Рожевий кварц дуже рідко буває ідеально прозорим. Але саме в його таємничій напівпрозорості, мабуть, і полягає його особлива принадність! Погляньте на цей розкішний широкий браслет — він якраз і виготовлений із рожевого кварцу! Браслет майже прозорий, але всередині кожної пластини розташовуються тонкі світлі ввімкнення — ніби цей чудовий кварц зовсім не камінь, а зм'ятий ніжно-рожевий шифон! Браслет світлий і ніжний, а саме такі легкі, повітряні відтінки є найбільш актуальними в новому сезоні! Чудовий браслет — для найніжніших і найщиріших рук!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари