Всі категорії
Додати товар

Обручки срібні із позолотою класичні тонкі пара 3001поз-3 пара

1520 грн
Опис

Обручки срібні із позолотою класичні тонкі парні - це вдалий вибір на весілля. Модель виготовлена у класичному варіанті профілю, так звана Європейка. Кільце зроблено з урахуванням усіх ергономічних норм, щоб постійне носіння не викликало жодних незручностей. Дизайн каблучки - нічого зайвого, одна лише форма і неповторний блиск дорогоцінного металу 925 проби, покритого позолотою 585 проби. Тонкий шар покриття робить кільце міцним, зносостійким та стійким до механічних пошкоджень. Золоте покриття створює враження, що прикраса виготовлена із золота та додає неординарності, проте ціна при цьому залишається бюджетною. Ця обручка на весілля відмінно виглядатиме, як на жіночій, так і на чоловічій руці.

Обручки в інтернет-магазині Аліса Джеверлі можна купити в наступних розмірах: 15, 15,5, 16, 16,5, 17, 17,5, 18, 18,5, 19, 19,5, 20, 20,5, 21, 21,5, 22, 22,5, 23.

Обручки є символом нескінченності, вірності та надійності. Ще з давніх-давен обручки виступали як подарунок як чоловікові, так і жінці. Доповнити їх, ви можете спеціальною оригінальною упаковкою футляром для обручок із нашої колекції. Працюємо за системою дропшипінгу і по опту. Будь-яке питання, яке вас цікавить, ви можете поставити нашим менеджерам, зручним для вас способом.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Позолота Срібло
Стать:

Схожі товари