Всі категорії
Додати товар

Обручки срібні із золотою напайкою і алмазною гранню меандр пара 6030-3 пара

5080 грн
Опис

Обручки срібні із золотою напайкою і алмазною гранню Меандр пара — це вдалий вибір на весілля. Модель виготовлена в класичному варіанті профілю зі срібла + золота пластина, яка напаяна зверху на срібний профіль. Таке поєднання дорогоцінних металів не тільки красиво виглядає, але і коштує не дорого. Зовнішній вигляд обручки як у золота, але на основі зі срібла 925 проби. Пластина золота надійно припаяна до срібла і не стирається. Ширина каблучки зроблена з урахуванням усіх ергономічних норм, щоб при постійному носінні виробу не було ніякого дискомфорту. У дизайні обручки немає нічого зайвого, тільки форма і неповторний блиск дорогоцінного металу. Така каблучка на весілля відмінно буде виглядати, як на жіночій, так і на чоловічій руці. Ви отримуєте золоту обручку за ціною срібної.

Обручки з орнаментом меандр відмінно підійдуть для весілля в грецькому стилі, адже мають майстерно виконаний декор у техніці алмазної грані, який означає вічність і безсмертя. Такі обручки завжди відрізнялися особливим символізмом і користувалися неабиякою популярністю серед молодят.

Обручку купити можна в наступному розмірі: 15, 15,5, 16, 16,5, 17, 17,5, 18, 18,5, 19, 19,5, 20, 20,5, 21, 21,5, 22, 22,5, 23.

Обручки є символом нескінченності, вірності й надійності. Ще з давніх часів обручки виступали в якості подарунка, як чоловікові, так і жінці. Потрібно відзначити, що існують різні види обручок, які мають різне призначення. У нашому магазині представлено досить велику кількість різноманітних обручок, які підійдуть під абсолютно будь-який стиль вашого весілля. У каталозі ви знайдете каблучки різного призначення. Для зручності вибору вони відсортовані по розділах. Доповнити їх можна спеціальною оригінальною упаковкою футляром для обручок з нашої колекції. Працюємо по системі дропшипінга и по опту. Будь-яке питання, яке вас цікавить, ви можете задати нашим менеджерам, зручним для вас способом.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари