Всі категорії
Додати товар

💍🍓стильне кільце овал натуральний камінь полуничний рожевий кварц

170 грн
Опис

💍🍓 Кільце з натуральним каменем рожевий полуничний кварц насиченого малинового кольору з вкрапленнями. Кільце має регулювання довжини. У продажу є подібні кільця з іншими натуральними каменями: моховий агат, нефрит, малахіт, рожевий кварц, сердолік, авантюрин, кахолонг та інші..💍🍓

Розмір: безрозмірне від 17,0 в більшу сторону регулюється, розмір каменю 2,5х1,8 см

Склад: Бижутерный сплав, натуральний камінь полуничний рожевий кварц.

🧙♂️☝️ Рожевий полуничний кварц: - Сприяє хорошому здоров'ю матері і зміцнює зв'язок матері і дитини навіть на самих ранніх стадіях вагітності. - Захищає дитину і мати від негативу і збоїв в тіло, розум і дух. - Полуничний кварц може підтримати імунну систему і допомогти в загоєнні і функціонуванні серця і кровоносних судин. Це також може бути корисним при лікуванні анемії і вовчака. - Усуває головні болі. - Заспокійливо діє на нервову систему, допомагає позбутися безсоння, тривожних снів, налагоджує режим дня, сприяє швидкому засипанню і легкому пробудження.

А ось з погляду езотерики, мінерал допоможе здобути щастя в житті. Він приваблює успіх, фінансовий добробут, допомагає налагодити стосунки з близькими. Вважається, що якщо зберігати невеликий кристал будинку, то він сприяє «здоровій» обстановці в сім'ї, захищає подружні стосунки від зрад, пліток, сварок та скандалів.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари