Всі категорії
Додати товар

💍🌸 овальне кільце у вінтажному стилі натуральний камінь рожевий кварц

160 грн
Опис

💍🌸 Кільце у вінтажному стилі з натуральним камнем рожевий кварц. Кільце має регулювання розміру, основа кільця сріблястого кольору із чорнінням. Дивіться відео огляд цього кільця (під фотографіями товару), щоб побачити всю його красу.💍🌸

!!! У продаж є таке ж кільце з іншими натуральними камінцями.

Розмір: 3,2 х 2,6 см, розмір кабошону 18х25 мм

Склад:
Біжутерний сплав, натуральний камінь рожевий кварц

🧙‍♂️👆 Розовий кварц допомагає згладжувати конфлікти, покращує взаєморозуміння, вносити легкість у спілкування людей, допомагає знаходити та зберігати кохання. З тих пір розовий кварц став вважатися камінням любові та гарного настрою.

Регулярне носіння ювелірних виробів із розового кварцу сприяє покращенню настрою та зцілення від психотравм. Власник каміння починає відчувати життя по-новому, – підвищується позитивний фон, людина стає більш відкритою і життєрадісною, забуваючи про все погане, що трапилося в житті. Завдяки таким змінам, підвищується комунікабельність, розширюється коло знайомств, з'являється безліч нових друзів та добрих знайомих.

Відразу розовий кварц фігурує під назвою «камінь серця» – індійці за його допомогою розкривають та активізують сердечну чакру. Нижній рожевий мінерал при тривалому спогляданні заспокоює серце людини та наповнює її безумовною любов'ю..

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари