Всі категорії
Додати товар

Комплект: браслет+сотуар, довге намисто зі опаліту «виноград» з білого штучного опалу

1140 грн
Опис

Намистини заворожують з першого погляду. Сяйво місячного променю. Фото, як завжди, не передають реальну красу. 😊
Опаліт - штучний камінь, відомий своїм гарним світінням та заспокійливою енергією, вирізняється гарними переливами. Текстура опала створює гарний грайливий ефект, коли світло падає на поверхню намистин, надаючи їм магічного сяйва.
Розміри браслету: Діаметр браслету 19 см. На ручку 18-19-20 см. На ручку 21 см. буде чуттєво. Резинка силіконова м’яка, але кріпка.
Розміри сотуару, довгого намиста: Довжина 96 см. Ювелірний тросик. Без застібки. При бажанні можемо вставити застібку.

Будь ласка зверніть УВАГУ !
1. Кожен виріб індивідуальний. Фото робиться для кожного виробу окремо. Ви отримаєте саме той виріб, якій бачите на фото.
2. Дивіться уважно. Товар цієї категорії заміні та поверненню не підлягає.
3. Фото спеціально робиться у різних ракурсах, наближені та освітленні. Зазвичай є фото при яскравому природньому світлі. Фото при природньому світлі максимально приближені до оригіналу на нашому моніторі, але врахуйте що у кожного користувача налаштування моніторів, екранів, смартфонів – різні. Відтінки та зображення вирізняються. ВРАХВУЙТЕ це перед покупкою.
4. Заміри розмірів виконуються вручну – допускайте похибку 0,5-1 см. При вимірювані розмірів браслетів – враховуємо товщину намистин, для того щоб Ви краще змогли зрозуміти як виріб буде носитися на певної руці.
ВРАХВУЙТЕ це все ПЕРЕД покупкою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучний камінь

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?