Всі категорії
Додати товар

Мія синій гребінь шпилька заколка листя сріблястий вечірній аксесуар випускний святковий

420 грн
Опис

Ціна вказана за гребінь окремо❗ При купівлі комплектом, напишіть мені в особисту переписку ( кнопка "Задати питання" біля ціни вироби для комп'ютерної версії, або внизу сторінки з оголошенням для мобільної версії сайту).

Набір із гребінця і шпильки «Мія» в насиченому синьому кольорі дає можливість комбінувати в зачісці на свій розсуд. При розміщенні в один ряд (гребінець зліва, шпилька праворуч) - виходить готова довга гілочка за кольором і орнаментом. Можна розмістити кожну з прикрас окремо.

Розмір заколки гребінця 10,5 см * 6,5 см.
Шпилька 7,5 см * 9 см.

Продається як в комплекті, так і окремо:
❤️ціна гребеня 420 грн.
❤️ціна шпильки 200 грн., є в моєму магазині окреме оголошення https://shafa.ua/women/aksessuary/ukrasheniya-i-chasy/zakolki/17868526-shpilka-miya-nasyshenno-siniy-cvet-besplatnaya-dostavka

При купівлі набором в подарунок 🎁 кулон під колір виробів! Можливе виконання в іншому кольорі - дивіться у мене в магазині шпильки з серії "Мія" у різних відтінках https://shafa.ua/member/polena

Оплата на карту в день замовлення . Доставка НП за рахунок отримувача. За доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Принт:
Абстракція З квітковим принтом

Схожі товари