Всі категорії
Додати товар

Бажання серця метелик шпилька сережки підвіски китиці червоний сріблястий червоний...

600 грн
Опис

Серія авторських прикрас у сріблястому оточенні декору
🔸♥ "Бажання серця. Метелик" ♥🔸. Елегантні , актуальні та вишукані. Виконані з кришталевих намистин та кристалів червоно-рубіново -винних відтінків та декору в кольорі античного срібла. Декор - метелик з кришталевою підвіскою на шпильці та сережках, та асиметричні сережки у новому дизайні. Одна сережка з лаконічною китичкою з ланцюжків. Одного сережка без ланцюжків, з підвіскою із кришталевих намистин. Серія "Бажання серця" складається з трьох дизайнів прикрас Серце, Квітка та Метелик - зразки цих дизайнів на останніх фото , які виконані в двох кольорах декору -золота та срібла.

Ціни на окремі вироби:
♥ 290 грн. шпилька ( ціна всіх шпильок з серії) , розмір 8-9 см.
♥ 310 грн. сережки асиметричні (дизайн Метелик). Розмір сережки з китичкою 12-13 см.
Менша сережка 6 см.
Можуть бути симетричні сережки без ланцюжка. При купівлі комплектом ( шпилька та сережки) - кулон у подарунок! Якщо бажаєте придбати окремо шпильку чи сережки - пишіть у приватні повідомлення ( в комп'ютерній версії - кнопка "Запитати продавця" поруч з ціною, в мобільній версіїї - в самому низу сторінки в зеленій рамочці). Можливе виконання з золотистим декором, та в іншому кольорі кристалів і кришталевих намистин. Від зміни кольору - ціна не міняється.

Більше авторських прикрас ручної роботи на будь-який смак, у моєму магазині на Шафі ( клікайте на мою аватарку 😉 або переходьте за посиланням https://shafa.ua/member/polena

Передплата на карту в день замовлення .
Відправлення НП 1-3 дні, доставка за тарифами перевізника. Миттєві знижки та бонус - в описі мого магазину ( закладка "Про мене" на сторінці магазину).

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал Скло Намистини
Стать:
Принт:
Абстракція З тваринним принтом З квітковим принтом

Схожі товари