Всі категорії
Додати товар

Червона калина комплект набір прикрас сережки слейв браслет діадема кулон етно стиль...

1222 грн
Опис

Уточнюйте наявність! Пишіть в чат на сайті (рядок "Запитати продавця" дрібним шрифтом біля ціни виробу, для комп'ютерної версії). Виготовлення від 3-х днів.

Авторський комплект аксесуарів у насиченому червоному кольорі, що є символом України і оспіваний в народній творчості, з серії "Україна" ( колекція "Червона калина") .

Цей авторський дизайнерський комплект "Червона калина" складається з таких предметів :
1. Діадема ( є окреме оголошення на сайті) 540 грн.
2. Сережки довші 8 см ., на фото, 380 грн.
3. Слейв браслет з накладними кігтиками (продається на одну руку). Є окреме оголошення на сайті 340 грн.
4. Бонус кулон ( в подарунок при купівлі двох і більше найменувань з комплекту).

Ціна вказана за набір з 4 предметів ( перше фото в галереї оголошення) або можлива купівля окремих виробів, дивіться у моєму магазині. Якщо потрібна інша комплектація - пишіть. На останніх фото - сережки двох розмірів. якщо бажаєте в комплекті короткі сережки, то ціна комплекту буде нижча.

🌟При купівлі моїх прикрас на суму від 850 грн. надається моментальна 3% знижка , вона вже врахована в оголошенні!

1222 грн. за комплект (із знижкою) з діадеми, слейв-браслета на одну руку, довгі сережки + бонус кулон! На іншому фото - сережки довгі та короткі, можуть бути як асиметрична пара. Пишіть про це в особистий чат, якщо бажаєте придбати такий варіант!

🔔Зверніть увагу на колір роботи. За вашим побажанням можливе виконання в інших кольорах, однотонних чи комбінованих.
Якщо це має бути комплект з діадемою , то вибір кольорів дещо менший - малиновий, чорний, синьо-фіолетовий, темно бузковий (аметист) , райдужний. Щоб обрати інший колір, відмінний від фото, або сережки підбираються під колір вбрання, напишіть мені в приватні повідомлення не покидаючи сайт. Рядок "Задати питання" біля ціни виробу (для комп'ютерної версії сайту) чи натиснувши кнопку унизу сторінки (для мобільного застосунку ).

🔸Більше авторських аксесуарів дивіться на моїй сторінці, тут на сайті https://shafa.ua/member/polena

Склад: кристали червоних відтінків, бісер, дріт мідний з покриттям, кришталеві намистини, фурнітура, швензи - основа сережок у вигляді гачка без замка з імітацією інкрустації, стразовий ланцюжок, ланцюжки нержавійка., стрічка парча.

🌟Оплата і доставка. Грошовий переказ на карту в день замовлення ( реквізити пишу в особистому діалозі на сайті) . Доставка НП за тарифами, відправлення 1-2 рази на тиждень у військовий час. Забирайте відправлення вчасно, до закінчення терміну дії безкоштовного зберігання.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Принт:
Абстракція З квітковим принтом

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?