Всі категорії
Додати товар

🌟🐳 кулон на шнурку меркаба натуральний камінь содаліт різьблення по каменю

165 грн
Опис

🌟🐳 Кулон з натурального каменю содаліт у формі різьбленої меркаби на шнурку з еко-замші з регулюванням довжини. У продажу є подібні кулони з іншими натуральними каменями: лазурит, місячний камінь, тигрове око, агат, нефрит, малахіт, турмалін та інші. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу. 🌟🐳

Розмір: кулона 1,3 см. Довжина шнурка 45 см + 4 см ланцюжок регулювання довжини.

🧙♂️☝️Кулон «Меркаба» — це потужний символ, що нагадує тому, хто його носить, про силу Меркаба і особливі лікувальні та захисні характеристики цього енергетичного поля.
Будучи одним із найпотужніших символів у сакральній геометрії, кулон Меркаба призначений для лікування та балансу. Його енергетична дія на людину, з одного боку, пробуджує приховані сили регенерації та омолодження, а з іншого – допомагає нейтралізувати родову та персональну карму. Носіння Меркаби та медитативна концентрація на ній змінюють енергетичне поле людини, її ауру.

Традиційно, рукотворну Меркабу використовували як магічний засіб зцілення хворих, а також для захисту себе та своїх близьких від негативного програмування, пристріту та псування. Присутність Меркаби у приміщенні змінює його енергетичну структуру та перешкоджає проникненню демонічних сил.
Склад:
Біжутерний сплав, натуральний камінь содаліт.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари