Всі категорії
Додати товар

🐲💙 кулон на шнурку "вени дракона" натуральний камінь блакитний агат

250 грн
Опис

🐲💙 Кулон у формі кристала з натурального каміння блакитний полосатий агат з особливим чином нанесеним візерунком вен Дракона. Шнурок насиченого синього ультрамаринового кольору з екозамші з регулюванням довжини (можливо замінити на шнурок іншого кольору, на шнурок з вощеної нитки або на ланцюжок). Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібні кулони в інших кольорах - сірі вени Дракона та блакитний агат (без вен). 🐲💙

Розмір: кулона 5,5х1,2 см. Довжина шнурка 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини.

Склад:
Текстиль, натуральний камінь синій агат.

🧙‍♂️☝️ Блакитний агат має м'яку, заспокійливу елегантність. Вона подібна до блакитних вод, звільнених від зимових кайданів. Його витончений округлий дизайн стимулює, позитивно впливає на емоції та взаємини. Це камінь не захисту, а скоріше максимальної підтримки. Його плавна енергетика заспокоює, і водночас дуже активізує.

Блакитний агат — комунікативний камінь, він допомагає тим, хто відчуває якісь труднощі під час спілкування, а також тим, кому необхідна впевненість у собі та посилення артикуляції, коли потрібно переконати співрозмовника у своїй правоті. Він забезпечує ясність думок і твердість намірів у вирішенні питань. Камінь дипломатії, він допомагає дійти спільної думки, уникаючи спілкування гострих кутів і чітко усвідомлюючи у своїй суть того, що відбувається.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари