Всі категорії
Додати товар

🌛🌟 стильний кулон амулет-оберіг "лунница" натуральний камінь чорний агат

265 грн
Опис

🌛🌟 Кулон-оберіг з натурального каменю чорний агат у формі місяця на чорному шнурку з еко замші (за бажанням покупця можна замінити на кольоровий шнурок з вощеним нитки або еко-замші).

У продажу є подібні кулони з іншими натуральними каменями: амазоніт, яшма, чорний агат, пісочна яшма, Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

Шнурок 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини.

🧙♂️👆 Лунниці - виключно жіночий оберіг, який виготовляли слов'яни в якості оберега для дівчат і жінок. Свою назву вона отримала через те, що нагадує серп Місяця. Загнуті вниз «ріжки» символізують схильність Неба, під охороною якої знаходиться власниця цього оберегу. Слов'янські жінки носили такі прикраси, не знімаючи, щоб захистити себе від напастей, забезпечити собі і своїм дітям здоров'я, а вдома - достаток. Чорний агат здатний лікувати хвороби і служить оберегом від чорної магії. Всі негативні енергетичні впливу він трансформує в позитивні. Це магічне властивість притаманне тільки цього мінералу, тому чорний агат – захист від привороту, пристріту, псування і іншої чаклунства, спрямованого проти його господаря. У Стародавній Персії самоцвіт був символом влади над злом, оберігає не тільки від магії недругів, але і від інших бід. Щоб захисні властивості не ослабли, камінь потрібно регулярно промивати під проточною водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари