Всі категорії
Додати товар

✨🧙♂️ кулон на шнурку амулет "шолом жаху" оберіг шолом жаху оберіг

150 грн
Опис

✨🧙‍♂️ Кулон на шнурку у формі амулету "шолом жаху" (читайте опис амулету нижче) Основа кулона сріблястого кольору з чорнінням. Шнурок кручений, чорного кольору, є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу. ✨

🧙‍♂️ Розмір підвіски 3,5 см, довжина шнурка 45 см + 4 см ланцюжок регулювання довжини Склад: Біжутерний метал, текстиль.

🧙‍♂️👆 Значення амулету "Шолом Жаху": Шолом Жаху - це стародавній знак північних народів. Він зарекомендував себе серед магів та екстрасенсів як один із найсильніших чарівних символів, що володіють потужним енергетичним зарядом. Сьогодні значення оберегу Шолом Жаху – це концентрація невидимого всесвіту енергії та протистояння будь-якому впливу на людину ззовні. Це важливо енергетично ослабленим людям – знак додасть їм нового потоку енергії, тим самим очистивши ауру і наповнивши її позитивною силою. Людина, яка отримала подібний заряд, відчуває неймовірний приплив сил, бажання змінити своє життя. Вона чітко бачить, у яких сферах життя є проблема та ясно усвідомлює, як її можна вирішити. У досягненні мети такі люди виявляють здатність підпорядковувати собі людей, приймати правильне рішення у неоднозначній ситуації та не збитися з наміченого шляху. Особливість оберегу Агісхьяльм - двосторонній вплив на людину. Тобто він одночасно відображає все негативне, що надходить із навколишнього середовища та позитивно впливає на внутрішній стан свого власника.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари