Всі категорії
Додати товар

✨🌎 кулон "брусочок" на шнурку натуральний камінь лазуріт

245 грн
Опис

✨🌎 Оригінальний кулон у формі бруска натурального каміння лазуріт насиченого синього кольору з золотистими природними вкрапленнями. Шнурок із вощеної нитки темно-коричневого кольору, довжина регулюється.
Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу. !!! У продаж є подібні кулони з інших натуральних каменів. ✨🌎

Розмір: Довжина кулона 5 см, ширина 1 см. Довжина шнурка від 40 до 80 см (регулюється затяжками)
Склад: шнур із вощеної нитки, натуральний камінь лазуріт.

🧙♂️👆 Магічні властивості лазуриту: Здавна лазурит вважається каменем щирість та дружелюбності, інструментом для білої магії. Чарівна сила мінералу діє не тільки на власника амулету, але на його оточуючих. Камінь допомагає господарю приймати вірні рішення, а охочих нашкодити власнику лазуриту мінерал відводить від поганої витівки. - Звільняє голову від поганих думок та спогадів. - Надає рішучості та впевненості у своїх силах, штовхає на виконання власних бажань. - Розкриває приховані таланти та здібності. Вважається, що камінь служити музою для художників та музикантів. - Допомагає ухвалити правильне рішення. У давнину лазурит носили судді, оскільки він вирішує спірні ситуації. - робить власника спокійнішим і холоднокровнішим, сприяє розслабленню. - Покращує інтелектуальні здібності, сприяє швидкому навчанню та просуванню кар'єр єрними сходами. Крім магії, мінерал має сильні цілющі властивості: - знімає втому, напругу, бореться з безсонням і корисний при нервових захворюваннях; - допомагає відновлювати сили, у тому числі для появи дітей; - Допомагає нормалізувати артеріальний тиск; - знімає запалення та болі у спині та суглобах; - покращує роботу щитовидної залози; - підвищує імунітет та допомагає від алергії; – благотворно впливає на органи слуху.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари