Всі категорії
Додати товар

💀⚫️ чоловічий кулон амулет на шнурку "череп ворона і череп жаху"

130 грн -8% 120 грн
Опис

💀⚫️ Кулон амулет у формі черепа ворона на якому вигравіруваний символ "Шолом жаху" має езотеричне значення (дивіться опис нижче). Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу. У продаж є кулон на цепочку. 💀⚫️

Розмір: кулона 5х2,5 см Довжина шнурка 45 см + 5 см цепочка регулювання длини
Склад: Біжутерний сплав, еко-шкіра.

🧙♂️👆 Значення амулету "Шолом Жаху": Шолом Жаху – це давній знак північних народів. Він зарекомендував себе серед магів і екстрасенсів як один із найсильніших чарівних символів, які мають потужний енергетичний заряд.

Сьогодні значення оберегу Шолом Жаху – це концентрація невидимого всесвіту енергії та протистояння будь-якому впливу на людину ззовні. Це важливо енергетично ослабленим людям – знак надасть їм нового потоку енергії, тим самим очистивши ауру і наповнивши її позитивною силою.

Людина, яка отримала подібний заряд, відчуває неймовірний приплив сил, бажання змінити своє життя. Він чітко бачить, у яких сферах життя є проблема та ясно усвідомлює, як її можна вирішити. У досягненні мети такі люди виявляють здатність підкоряти собі людей, приймати правильне рішення у неоднозначній ситуації та не збитися з наміченого шляху.

Особливість оберегу Агісхьяльм - двосторонній вплив на людину. Тобто він одночасно відображає все негативне, що надходить із навколишнього середовища та позитивно впливає на внутрішній стан свого власника.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари