Всі категорії
Додати товар

➕🔆 кулон-амулет у кельтському стилі "хрест зі спіраллю" на шнурку

120 грн
Опис

➕🔆 Кулон у кельтському стилі у формі хрестика зі спіраллю та сіточкою (див. опис цього амулету нижче). Шнурок кручений, чорного кольору, є регулювання довжини. Основа кулона та фурнітура шнурка сріблястого кольору. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібні кулони-амулети у слов'янському та скандинавських стилях. ➕🔆

Розмір: кулона 3,5 см. Довжина шнурка 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини.

Склад:
Біжутерний метал, текстиль.

🧙‍♂️☝️ КЕЛЬТСЬКИЙ ХРЕСТ ІЗ СПІРАЛЮ
Сукупність двох найвідоміших і найпоширеніших символів дохристиянської епохи. Згодом ці символи були використані в інших культурах та віруваннях, і первісний зміст, закладений у них, був спотворений. Однак ці знаки й досі зберігають свою силу, і готові служити на благо людей, які знають істину.

Цей амулет – найсильніша структура, яка підтримує навколо свого володаря сприятливе тло, дає йому гармонію зі світобудовою та можливість користуватися його нескінченною енергією. Коло кельтського хреста уособлює Сонце, найбільш шанований об'єкт у язичницьких віруваннях. Сам хрест є символом чотирьох сторін світу, створених із чотирьох світових стихій. І, нарешті, спіраль, що у центрі хреста – нескінченний шлях духовного розвитку людини, що веде до досконалості. Спіраль у разі потрійна, що є аналогією на кельтський триксель – знак гармонії та єдності.

Цей амулет допоможе Вам у нелегкому шляху духовного розвитку, дасть доступ до нескінченно потужного енергетичного потоку Всесвіту та наблизить до розуміння основ світобудови. Він рекомендується людям, які бачать у житті не лише прагнення до досягнення певних благ, а й постійний розвиток та самовдосконалення.

ВЛАСТИВОСТІ АМУЛЕТУ КЕЛЬТСЬКИЙ ХРЕСТ ІЗ СПИРАЛЬНОЮ
Наближає людину до нового рівня духовного розвитку
Сприяє самовдосконаленню та набуттю мудрості
Допомагає накопичити сили для руху вперед
Дає гармонію зі світом та процвітання

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари