Всі категорії
Додати товар

Елегантні сріблясто-зелені сережки бісер ручна робота з бісеру

150 грн
Опис

Довгі сережки стриманих спокійних тонів зеленого і сірого внесуть родзинку в діловий костюм або стануть прекрасним доповненням до елегантного вбрання для прогулянки. Довжина 13 см, ширина 2,5 см. Силіконові заглушки в комплекті. Встановлені гіпоалергенні швензи з медичної сталі.
Вага пари 15 грам
З чим носити довгі сережки? Довгі сережки стануть прекрасним доповненням вечірнього вбрання для романтичної вечері з коханою або святкового заходу. І не тільки – вони підійдуть і до іншим нарядам. Але створити гармонійний образ можна лише з правильно підібраними аксесуарами. Коли довгі сережки будуть актуальними? Довгі сережки – дуже вдале прикраса, яке йде практично всім. Такі сережки візуально подовжують шию. Асортимент речей, з якими можна носити сережки подовженої форми, дуже широкий. Така прикраса підійде до будь-якого вечірнього вбрання, чудово буде виглядати з легкими, повітряними блузками; воно поєднується з будь-якими варіантами літніх суконь, сарафанів. Сережки подовженої форми можна також носити зі светрами і водолазками, але тільки за умови, що підібрані вони будуть з урахуванням кольору одягу, структури тканини та якості самого матеріалу, з якого виконано прикраса. Ідеально довгі сережки будуть поєднуватися з високою зачіскою, а з довгим розпущеним волоссям їх носити – не кращий варіант. Спробуйте зробити високий хвіст або зібрати волосся в пучок. Цікаво поєднуються довгі тонкі сережки з кольє-«нашийником». Якщо довгі сережки мають які-небудь підвіски на кінцях, то краще віддати перевагу на шию ланцюжок з кулоном, а не намиста або намисто, або відмовитися від інших прикрас на шиї взагалі. Як вибрати довгі сережки, які підходять саме для Вас? Даний аксесуар добре підходять власницям круглого обличчя. Але це повинна бути видовжена, вузька модель. Непогано підійдуть також квадратні або прямокутні сережки. Намагайтеся уникати сферичних або великих, масивних варіантів. Тим, у кого обличчя овальне, варто придивитися до об'ємним сережках, але не дуже витягнутим, довжина яких нижче підборіддя, так як вони подовжують обличчя ще більше. Якщо обличчя ваше трикутне, відмінним варіантом стануть розширюються до низу сережки. Приміром, у вигляді пірамідок або крапельок. Ваше лицо квадратной формы? Вам подойдут овальные либо круглые модели. Избегайте сережек в форме пирамид, прямоугольных, треугольных и т.п.

В коллекции украшений желательно иметь серьги разной формы, чередовать их с учетом ансамбля одежды. Если вы знаете, с чем носить длинные серьги, и в каких ситуациях они особенно будут актуальны, умеете подобрать их с учетом внешних данных, то можете не сомневаться: они действительно вас украсят, подчеркнут вашу индивидуальность и вкус!

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бісер Силікон
Стать:
Принт:
З геометричним принтом

Схожі товари