Всі категорії
Додати товар

Сережки з барочними перлами, лабрадором і агатом таємна

450 грн
Опис

Стильні асиметричні сережки ручної роботи виготовлені з натурального барочного й овального прісноводних перлів, агату та лабрадора на фурнітурі з ювелірної неіржавкої сталі. Цей метал не потемніє, не викличе алергію, не іржавіє й дасть змогу прикрасі довгі роки тішити власницю. Сережки мають різний дизайн і довжину (один — 13,5 см, інший — 7,5 см). Верхня баркова перлина має розмір 2х1,8 см плоска, не чисто біла, а з різними відливами. Можна придбати одну сережку як моносережку.
Сірий агат — камінь справедливості, камінь заспокоює конфлікти та суперечки, відновлює світ між людьми.
Перли, що мають неправильну форму, називають бароко або барочний. Він може бути диким або культивованим. датливо назва походить від французького слова «baroque» — химерний, химерний.
Перли бароко, як і будь-який інший, формуються в прісноводних або морських молюсках. Незвичайна форма виходить у разі нерівномірного відкладення перламутру навколо ядришка, що потрапив у встрицю природним способом або поміщеного в неї людиною.
Якщо ідеальні за формою перли вимагають із собою вечірнє вбрання або строгий костюм, то прикраси з барчистими перлами доречні в будь-яких умовах

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Медична сталь Натуральний камінь
Стать:
Принт:
Абстракція