Всі категорії
Додати товар

Lager 157 рукавиці краги теплі зимові дитячі хлопчику дівчинці 12-18-24-36м 1-2-3г...

180 грн
Опис

Lager 157 рукавиці краги теплі зимові дитячі хлопчику дівчинці 12-18-24-36м 1-2-3г 80-86-92-98см

Стан дуже гарний, ближче до ідеального, сліди носіння мінімальні, видно тільки під час детального огляду та тільки всередині.

Рукавички з водо- і брудовідштовхувальною зовнішньою тканиною, тиск водяного стовпа 5000 мм. Підкладка з м'якого та зігрівального поліестеру Thinsulate. Дно посилене поліуретановим матеріалом для підвищеної водонепроникності та зчеплення. Гумка на талії й липучка на зап'ястку захищають від снігу та утримують рукавиці на місці. Світловідбивач прикріплений до верхньої частини рукавички.

Матеріал: зовнішня тканина виготовлена з таслану з гідратексом, поверхня захоплення — з поліуретану, підкладка — зручний фліс, набивка — ThinsulateTM. Розмір: 1. 1-3 роки

Інструкції з прання: 40°.

Lager 157 — це компанія Denim&Basic, заснована в Гелстаді, Швеція, 1999 року. Гелстад має довгу історію розвитку та виробництва текстилю та був центром текстильного виробництва в 60-х роках. Наші ноу-хау виросли з поколіннями.

Наша мета — спростити й демократізувати індустрію моди, і кожен день ми прагнемо створювати для наших клієнтів найкраще співвідношення ціни та якості.

Ми любимо розважатися по-справжньому і робимо це в понад 80 магазинах та онлайн у Швеції, Норвегії, Данії та Фінляндії.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Особливості:
Непромокальні
Призначення:
Для повсякденного носіння
Сезон:

Схожі товари