Всі категорії
Додати товар

Шарф з неймовірним складом альпака вовна

450 грн -20% 360 грн
Опис

Надзвичайно теплий шпрф
Колір насичений благородний синій
Якість MAX MARA
Новий без дефектів

Ексклюзивна річ!!! Ціна таких шарфів в Перу 499$.
Шарф ALPACA CAMARGO. Made in PERU.
Нова рiч.Колiр коричневий
Матеріал: шерсть альпака.

Переваги матеріалу

Шерсть тварини має безліч природних відтінків, тому її ніколи не фарбують. Ця особливість дозволяє носити одяг з цього матеріалу навіть людям, що страждають алергією. Колірна палітра цього матеріалу дуже широка - від білосніжного до чорного.
Пряжа не звалюється, тому на речах з неї не утворюються котішки. Слід врахувати ту особливість шерсті, що вона не переносить нафталіну, тому у боротьбі проти мілі рекомендується використати натуральні речовини - лаванду, тютюн, кедр.
Якщо порівнювати пряжу альпака з волокнами, отриманими з вівці, то вона набагато міцніша і тепліша. Більше того, вона наділена такими позитивними властивостями, як легкість і довговічність. По своїй будові вона гладка, блискуча, дотик до неї викликає приємне відчуття комфорту. Вироби не витягуються і не мнуться, максимально стійкі до різних забруднень.
Як ні дивно, але шерсть альпака зігріває від холоду, але при цьому в таких виробах не жарко і влітку. Речі, виготовлені з цієї пряжі, приємно носити за будь-яких погодних умов.
Мабуть, єдиним недоліком матеріалу є його висока вартість. Сьогодні альпака активно використовується для в'язання гачком і спицями, прядіння, виробництва тканин.

Довжина 176 +(2×11см бахрома)
Ширина 22,5см

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Продавець
ktimchak
ktimchak
Супер-продавець
Львів
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари