Всі категорії
Додати товар

Шарф🧣синій теплий м'який камарго альпака scarf camargo alpaca перу🇵🇪

500 грн
Опис

Справжній шарф преміум бренда Camargo Alpaca з вишитим логотипом альпака — класичний і стильний!
Теплий і м'який шарфик ідеально підкреслить Ваш образ. Тканина м'яка та приємна на дотик. Склад: 30% волокна альпаки; 70% акрил. Оздоблення торочками.
Прямокутна форма. Професійна суха хімчистка.
Країна реєстрації бренда: Перу.
Країна-виробник: Перу.
Річ без дефектів і нюансів.
Усі цікаві заміри та додаткові фото зроблять за запитом.

Трохи вирізки з інтернету:
Альпака — тепла та розкішна тканина, що поєднує в собі лікувальні властивості шерсті тварин і м'якість шерсті лам. Для різних плетінь ці волокна ідеальні, тому що не мають пам'яті форми. Треба зазначити, що альпаку ніколи не фарбують. Вона має 22 природні відтінки, які в колірній палітрі починаються від чисто білого до чорного.
Порівнюючи з вовною овець, волокна альпаки втричі міцніші та вдесятеро тепліші. Крім того, вона виділяється підвищеною легкістю й довговічністю. За своїм ладом альпаки шерсть гладка, тому вироби з неї дуже м'які та під час зіткнення з тілом людини не викликають дискомфорту.
Тканини, зроблені з альпаки, не витягуються й не мнуться, вони стійкі до забруднень. Вироби з цього різновиду шерсті не піддаються скочуванню і звалюванню. До того ж ця тканина не викликає алергічних реакцій і має антисептичні властивості.

Шерсть альпака відома ще й тим, що вона захищає як від холоду, так і від спеки. Речі, зроблені з такого типу тканини, комфортні за будь-яких погодних умов: влітку в них не жарко, а взимку не холодно. Єдиний її недолік — висока ціна.
З ціною на такий самий новий можна ознайомитися за посиланням:
****************************************************************************************************************************************************************************

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Акрил Вовна
Стать:
Сезон:
Зима Літо

Схожі товари