Всі категорії
Додати товар

Поясна сумка бананка шкіряна sambag tirso bts — натуральна бежева шкіра

950 грн
Опис

Сумка з натуральної шкіри на пояс, бананка Sambag — чудовий варіант для людей, які стежать за модними тенденціями

✅ Характеристики:
Матеріал верху: Натуральна шкіра. Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається під час експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилізають. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшуються й розподіляється рівномірно. Це продовжує термін експлуатації шкіри та швів.

Фурнітура. Металева блискавка. Бігунки з фіксатором: сумка не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Основне відділення на блискавці. Фастекс-застібка з міцного сучасного пластику.

Шлейки. Плечовий ремінь із текстилю та натуральної шкіри, надійно пришитий на планку по спинці. Приєднаний до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється за допомогою металевого регулятора.

Функціональність. Зовні спереду сумки кишеня на блискавці. Усередині сумки окремо одне відділення, яке розділене на кілька кишень. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Стандартно постачається на обхват талії (через плече) від 86 см до 123 см: регульований ремінь. Під час замовлення до коментарів вкажіть необхідну довжину ременя, якщо вона відрізняється від стандартної.

📐 Розмір: кишені бананки 22х12х4 см, а довжина з "вушками" з боків 30,5 см.

Сумки доступні у всіх кольорах.

🚚 Вирушаємо: Нова Пошта, УкрПошта (безпечна пропозиція, оплата на картку або накладеною платежетою)

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
illia_pl
BuyLux
Супер-продавець
Дніпро
81% виконаних замовлень
Був

Схожі товари