Всі категорії
Додати товар

Жіноча сумка sambag milano - крокодил

720 грн
Опис

Сумка жіноча Sambag Milano - це ідеальне поєднання практичності, продуманих деталей та якості. Вона стане цікавим доповненням у твоєму образі та забезпечить максимальний комфорт.

Характеристики:

- Матеріал верху: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.

- Підкладка. Тканина оксфорд середньої густини. Матеріал міцний, стійкий до подряпин легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і рівномірно розподіляються. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.

- Фурнітура. Блискавки типу YKK із надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Рамки та регулятори бретелів металеві.

- Шлейки. Плечеві ремені шкіряні з екошкіри, надійно закріплені на металевій рамці. Довжина регулюється металевим регулятором.

- Функціональність. Всередині сумки окреме відділення в якому одна кишеня на блискавці та одна відкрита кишеня. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Довжина ременя регулюється до 146 см.

📐 Розмір: 25*20*10 см.
Сумки доступні у всіх кольорах. (Чорний, білий, м'ята, молочний, червоний, пудра, жовтий, принт крокодил)

🚚 Відправляємо: Нова Пошта, УкрПошта (безпечна угода, оплата на карту або післяплатою)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:
Принт:
З тваринним принтом
Продавець
illia_pl
BuyLux
Супер-продавець
Дніпро
78% виконаних замовлень
Був

Схожі товари