Всі категорії
Додати товар

Сумка на пояс бананка sambag soho bsh темно-синий принт електро

430 грн
Опис

Сумка з екошкіри на пояс, бананка Sambag Soho - чудовий варіант для людей, які стежать за модними тенденціями

Характеристики:

Матеріал верху:ткань оксфорд водовідштовхуюча, стійка до вицвітання та міцна на розрив.

Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномерно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.

Блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки металеві з фіксатором: сумка не откроется самостоятельно от нагрузок, а только рукой. Як працює система електронного запису до лікаря, чи можна вважати реформу успішною, що змінилося за майже рік - у тексті ***** у форматі питань і відповідей.

Плечовий ремень з текстилю, надійно пришитий на планку по спинці. Приєднаний до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюються за допомогою пластикового регулятора.

Всередині сумки окреме одне відділення, яке поділене на декілька кишень. Ззовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. стандартно поставляється на обхват по талії (через плече) від 91 см до 130 см: ремінь регулюється. При замовленні в коментарі зазначте необхідну довжину ременя, якщо вона відрізняється від стандартної.

Розмір:самої кишені бананки 33х14х5 см, а довжина з «вушками» з боків 30,5 см.

Сумки доступні у всіх кольорах.

82111052

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари