Всі категорії
Додати товар

Сумка на пояс бананка sambag polo темно-синя

430 грн
Опис

Сумка з полот -ременя - це ідеальне поєднання комфорту та стилю. Це стане вашим незмінним помічником у шалених темпах міста і буде містити все необхідне.
Характеристики:
Матеріал Верх: Останній екологічний рівень високого рівня резистування (щонайменше 50 000 циклів за даними тесту Мердіна Діл). Шкіра -це вода, що репетитна, стійка до вицвітання, еластичної (не тріщин під час роботи) і сильна на розрив.

Слизова оболонка. Матеріал середньої щільності Оксфорда, сильний, стійкий до подряпин, легко очищається, нитки не виповзають з нього. Завдяки підключенню всіх частин підкладки, навантаження на еко -літько зменшується і розподіляється рівномірно. Це розширює життя шкіри та швів.

Меблі. Металева блискавка. Бігуни з засувкою: сумка не відкриється незалежно від навантажень, а лише рукою. Основна гілка на блискавці. Fastex-SATES довговічного сучасного пластику.

Схили. Плечовий пояс, виготовлений з еко -ланцюга, надійно зшиться на барі на спині. Посшені до боків зі шкіряними трикутниками. Довжина регулюється за допомогою металевого регулятора.

Функціональність. Всередині сумки один відділ є окремим, який розділений на кілька кишень. Зовні на задній частині сумки одна кишеня з блискавкою. Він стандартно постачається на талії (через плече) від 86 см до 123 см: регульований ремінь. При замовленні в коментарі вкажіть необхідну довжину ременя, якщо він відрізняється від стандарту.

Розмір: 24*12*5 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
roskal17
roskal17
Супер-продавець
Львів
80% виконаних замовлень
Був

Схожі товари