Всі категорії
Додати товар

Чоловіча поясна сумка бананка шкірана sambag tirso bts - чорний

1135 грн -14% 980 грн
Опис

Сумочка з натуральної шкіри на пояс бананка Sambag - відмінний варіант для людей, які стежать за модними тенденціями.
Характеристики:
Матеріал верху: натуральна шкіра. Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої густини, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою навантаження на екошкіру зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів.

Фурнітура. Металева блискавка. Бігунки з фіксатором: сумка не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Основне відділення на блискавці. Фастекс-застібка із міцного сучасного пластику.

Шлейки. Плечовий ремінь із текстилю, надійно пришитий на планку по спинці. Приєднаний до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється пластиковим регулятором.

Функціональність. Зовні спереду сумки кишеню на блискавці. Усередині сумки окремо одне відділення, яке поділено на кілька кишень. Зовні на спинці сумки одна кишеня на блискавці. Стандартно поставляється на обхват по талії (через плече) від 86 см до 123 см: ремінь, що регулюється. При замовленні у коментарі вкажіть необхідну довжину ременя, якщо вона відрізняється від стандартної.

Розмір: кишені бананки 22х12х4 см, а довжина з "вушками" з боків 30,5 см.

🚚 Відправляємо: Нова Пошта, УкрПошта (безпечна угода, оплата на картку або при отриманні)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Форма:
Прямокутна
Застібка:
Змійка
Принт:
Без принту
Продавець
illia_pl
BuyLux
Супер-продавець
Дніпро
77% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?