Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак рол sambag унісекс rolltop milton - шоколадний

1200 грн
Опис

остаточний розпродаж трендових рюкзаків Sambag. Кількість обмежена, відправка щодня протягом 24 годин із моменту замовлення.

Рюкзак колекції Roll створений для потреб міста: прогулянок, роботи, навчання, спортзалу, урбан подорожей, весняного та літнього відпочинку. Місткий та функціональний помічник вміщує всі необхідні речі на кожен день.

✅ Характеристики:

- Матеріал верху: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив. Спинка має форму: ущільнена піноматеріалом і зовні виконана з вентиляційного матеріалу AirMesh 3D.

- Підкладка. Матеріал оксфорд середньої густини, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою навантаження на екошкіру зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів.

- Фурнітура. Блискавки типу YKK із надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Встановлено два магніти, завдяки чому рюкзак зверху завжди має форму як на фото. Ремінна стрічка з фастексами регулюється зі збільшенням висоти рюкзака. Основне відділення на блискавці.

- Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. На звороті ременів вентиляційна сітка AirMesh 3D. Довжина регулюється за допомогою трищілинки.

- Функціональність. Зовні рюкзака попереду одне велике відділення і над ним кишеню на блискавці. Дві кишені з боків на блискавці. Всередині рюкзака окреме відділення під ноутбук до 17 дюймів (залежить від пропорцій екрану та рамок навколо нього – при замовленні уточнюйте розмір гаджета). Відділення надійно захищене піноматеріалом по всій висоті гаджета. Також захищені піноматеріалом дві невеликі відкриті кишені. З іншого боку середини кишеню на блискавці і одна відкрита кишеня.

📐 Розмір: 41*30*16 у згорнутому вигляді (див. головне фото), у максимально розгорнутому вигляді габарити рюказака становлять 54*30*16( див. додаткові фото).

Рюкзаки доступні у всіх кольорах.

🚚 Відправляємо: Нова Пошта, УкрПошта (безпечна угода, оплата на картку або накладеним платежем)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Продавець
illia_pl
BuyLux
Супер-продавець
Дніпро
77% виконаних замовлень
Був

Схожі товари