Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак sambag brix kqh - чорний

680 грн
Опис

Класичний рюкзачок колекції Brix чудово підходить як для спортивного стилю, casual, так і для ділових аутфітів та вечірніх образів.

Лаконічний дизайн, якісні матеріали та практичність – головні його переваги

✅ Характеристики:

Матеріал верху: найновіша екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої густини, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою навантаження на екошкіру зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів.

Фурнітура. Блискавки типу YKK із надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Шлейки регулюються за допомогою металевих регуляторів.

Функціональність. Зовні рюкзак спереду одна кишеня на блискавці. Всередині рюкзака окреме відділення. З іншого боку середини кишеню на блискавці та одна відкрита кишеня. Посилене тверде дно.

Рюкзаки доступні у всіх кольорах.

📐 Розміри (см):
29/22/10 (на фото)
23/20/10
32/25/12
35/25/12
37/27/14

🚚 Відправляємо: Нова Пошта, УкрПошта (безпечна угода, оплата на картку або накладеним платежем)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Продавець
illia_pl
BuyLux
Супер-продавець
Дніпро
77% виконаних замовлень
Був

Схожі товари