Всі категорії
Додати товар

Рюкзак sambag zard lkt темно-синій

1190 грн
Опис

Рюкзаки колекції Zard ідеально підійдуть для активних людей, які не звикли втрачати ні секунди.

Вони знадобляться, як для подорожей так і для прогулянок з друзями, походів у спортзал, навчання.

Виглядають на спині акуратно і при цьому мегапісні: поміститься вода, одяг, особисті речі, будь-які дрібниці необхідні для умов міста.

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив. Спереду міцна тканина велюр. Спинка тримає форму: ущільнена пеноматеріалом.

Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукой. Основне відділення на блискавці.

Плечові ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками, довжина регулюється за допомогою трищолівки.

Функциональность.Снаружи рюкзака спереди один большой карман на молнии. Всередині основного відділення рюкзака є окреме відділення під ноутбук до 14 дюймів (залежить від пропорцій екрану і рамок навколо нього - при замовленні уточнюйте розмір свого гаджета). З іншого боку середини кишені на блискавці і одна відкрита кишеня. Зовні на спинці рюкзака є дві додаткові кишені на блискавці, одна з яких під формат A4. З боків дві відкритих кишені для різних дрібниць.

Розмір:  46*28*13

Рюкзаки доступні у всіх кольорах

25018016

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:

Схожі товари