Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак sambag dali bkh синій

1120 грн
Опис

Рюкзак колекції Dali створений для потреб міста: прогулянок, роботи, навчання, спортзала, урбан подорожей, весняного та літнього відпочинку. Компактний і функціональний помічник виглядає не масивно і поміщає необхідне на кожен день.

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Тканина оксфорд середньої щільності. Матеріал міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів ззовні.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Рамки і регулятори бретелек металеві.

Плечові ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється.

Функциональность.Снаружи рюкзака один карман спереди с клапаном, под клапаном молния. Дві відкриті кишені з боків. Кишеня на блискавці по спинці. Всередині основного відділення велика кишеня по спинці на гаджет, офісні документи тощо. Також дві малі кишені з іншого боку, одна з яких на блискавці, наприклад, окремо в рюкзак може поміститися спортивне взуття, пляшка 1,5 літра, невелика парасолька, малий ноутбук до 12 дюймів, кейс для продуктів, літня курточка.

Розмір: 35*25*14.

Рюкзаки доступні у всіх кольорах.

15351015a

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:

Схожі товари