Всі категорії
Додати товар

Рюкзак рол sambag унісекс rolltop milton шоколадний

1250 грн
Опис

Рюкзак колекції Roll створений для потреб міста: прогулянок, роботи, навчання, спортзалу, урбан подорожей, весняного та літнього відпочинку Місткий і функціональний помічник вміщує всі необхідні речі на кожен день.

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив. спинка тримає форму: ущільнена пеноматеріалом і зовні виконана з вентиляційного матеріалу AirMesh 3D.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, водостійкий, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукой. Встановлені два магніти, завдяки чому рюкзак зверху завжди тримає форму як на фото. Ремінна стрічка з фастексами регулюється зі збільшенням висоти рюкзака. Основне відділення на блискавці.

Плечові ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками, довжина регулюється за допомогою трищолівки.

Функціональність. Зовні рюкзака спереду одне велике відділення. Дві кишені з боків на блискавці. Всередині рюказака окреме відділення під ноутбук до 14 дюймів (залежить від пропорцій екрану і рамок навколо нього - при замовленні уточнюйте розмір свого гаджета). Відділення надійно захищене пеноматеріалом по всій висоті гаджета. З іншого боку середини кишені на блискавці і одна відкрита кишеня.

Розмір:41 * 30 * 16 у згорнутому вигляді (див. головне фото), у максимально розгорнутому вигляді габарити рюкзака складають 54 * 30 * 16 (див. додаткові фото).

Рюкзаки доступні у всіх кольорах

24211020

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:

Схожі товари