Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак sambag dali bkha білий

1200 грн
Опис

Рюкзак колекції Dali створений для потреб міста: прогулянок, роботи, навчання, спортзалу, урбан подорожей, весняного та літнього відпочинку. Компактний та функціональний помічник виглядає не масивно та поміщає необхідне на кожен день.
Характеристики:
Матеріал верху: найновіша екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.
Підкладка. Тканина оксфорд середньої густини. Матеріал міцний, стійкий до подряпин легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і рівномірно розподіляються. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.
Фурнітура. Блискавки типу YKK із надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а лише рукою. Рамки та регулятори бретелів металеві.
Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється.
Функціональність. Зовні рюкзака одна кишеня спереду із клапаном, під клапаном блискавка. Дві відкриті кишені з боків. Кишеня на блискавці по спинці. Всередині основного відділення велика кишеня по спинці на гаджет, офісні документи та ін. Також дві малі кишені з іншого боку, одна з яких на блискавці. Наприклад, окремо в рюкзак може поміститися спортивне взуття, пляшка 1,5 літра, невелика парасолька, малий ноутбук до 12 дюймів, кейс для продуктів, літня курточка.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Продавець
roskal17
roskal17
Супер-продавець
Львів
80% виконаних замовлень
Був

Схожі товари