Всі категорії
Додати товар

Чоловічий рюкзак sambag zard lzn графітовий

1400 грн -11% 1250 грн
Опис

Рюкзаки колекції ZARD ідеально підходять для активних людей, які не звикли втрачати на секунду.
Вони стане в нагоді як для подорожей, так і для прогулянок з друзями, ходити в спортзал, навчатися.
Вони уважно дивляться на спину і в той же час мегаватні: вода, одяг, особисті речі, будь -які дрібниці, необхідні для умов міста, підійдуть.
Характеристики:
Матеріал Верх: Останній екологічний рівень високого рівня резистування (щонайменше 50 000 циклів за даними тесту Мердіна Діл). Шкіра -це вода, що репетитна, стійка до вицвітання, еластичної (не тріщин під час роботи) і сильна на розрив. Задня частина тримає форму: вона ущільнюється з піною, а зовні виготовляється з 3D -вентиляційного матеріалу Airmesh.

Субстрат. Матеріал середньої щільності Оксфорда, сильний, стійкий до подряпин, легко очищається, нитки не виповзають з нього. Завдяки підключенню всіх частин підкладки, навантаження на еко -літько зменшується і розподіляється рівномірно. Це розширює життя шкіри та швів.

Меблі. Блискавка, як YKK. Бігуни з засувкою: рюкзак не відкриється незалежно від навантажень, а лише рукою. Основна гілка на блискавці.

Схили. Блечкові ремінці - це шкіряні ремені, міцно пришиті на барі вздовж спини. Посшені до боків зі шкіряними трикутниками. На задній частині ременів сітка вентиляції 3D Airmesh. Довжина регулюється за допомогою три довжини.

Функціональність. Зовні рюкзак - це прихована кишеня з блискавкою. Дю кишені з боків блискавки. Всередині основної гілки рюкзака є окремий відсік для ноутбука до 14 дюймів (залежно від пропорцій екрана та рамки навколо нього - перевірте розмір гаджета при замовленні). З іншого боку, середина кишені на блискавці та одна відкрита кишеня. На плечовій ремені є кишеня для кредитних карток тощо.

Розмір: 43*27*13

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Продавець
roskal17
roskal17
Супер-продавець
Львів
80% виконаних замовлень
Був

Схожі товари