Всі категорії
Додати товар

Жіночий рюкзак sambag rene lzs принт крокодила

925 грн
Опис

Рюкзак колекції Rene місткий, але не величезний, відмінно пристосований до сучасного ритму міста, створений спеціально для того, щоб стати твоїм постійним помічником.

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукой. Встановлені два магніти, завдяки чому рюкзак зверху завжди тримає форму як на фото. Основне відділення на блискавці.

Плечові ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Довжина регулюється металевим регулятором.

Функціональность.Зовні рюкзака спереду дві вертикальні кишені на блискавці. Всередині рюказака окреме відділення під ноутбук до 15 дюймів (залежить від пропорцій екрану і рамок навколо нього - при замовленні уточнюйте розмір свого гаджета). Відділення надійно захищене пеноматеріалом по всій висоті гаджета. З іншого боку середини кишені на блискавці і одна відкрита кишеня. На клапані немає кишені Зовні на спинці рюкзака одна кишеня на блискавці.

Розмір: 37*31*14

Рюкзаки доступні у всіх кольорах

27103070

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Продавець
gladio.biz
gladio.biz
Супер-продавець
Київ
91% виконаних замовлень
Був

Схожі товари