Всі категорії
Додати товар

Міський рюкзак mark ryden expanse (gray) (3)

3800 грн
Опис

Міський рюкзак Mark Ryden Expanse Gray

Матеріал Вініл
Колір Сірий
Розміри 45 х 30 х 22(32) см
Місткість 29(43) л
Вага 1,.7 кг

Якщо ви шукаєте великий універсальний рюкзак, який можна носити в місті і брати в подорож, модель Expanse повністю виправдає ваші очікування. Її стильний дизайн одразу окреслює універсальність його призначення. Зверніть увагу на форму, що передбачає ефективне використання кожного сантиметра внутрішнього простору, зручні ручки для горизонтального та вертикального носіння, лямку на валізу, зовнішній USB-порт і, звичайно, ортопедичну спинку з широкими лямками з нагрудним фіксатором, що забезпечує вам комфорт та легкість шкарпетки навіть завантаженого бекпеку. Ну і, звісно, він може збільшуватися! Варто лише розстебнути приховану блискавку в багажному відсіку та вуалю – плюс 10 см завглибшки для всіх необхідних вам із собою речей.
Складається з трьох великих відділень і місткої зовнішньої передньої кишені. У рюкзак поміститься ноутбук із діагоналлю 17,3 дюйма та великий планшет. Причому для техніки буде свій відсік під блискавкою. А речове відділення, крім того, що збільшується в обсязі, ще й розкривається на всі 180 градусів та фіксує речі сіткою, як валіза. Сірий дорожній рюкзак пошитий з гарного і вологонепроникного вінілу – це зносостійкий та приємний на дотик матеріал. На виробі встановлено японську фурнітуру YKK.

Відправлення Новою Поштою: наложеним платежем (символічна передоплата 200грн.- компенсація на випадок неявки за товаром) , повною передоплатою (економите на комісії Н.П. за переказ коштів ).

Перед замовленням обовязково відправте повідомлення для уточнення кількості, наявності.

Оперативно відповім на всі ваші питання.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
styli...
stylish_look_7
Київ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари