Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Міський рюкзак mark ryden rock large (22)

3600 грн
Опис

Міський рюкзак Mark Ryden Rock Large

Матеріал Поліестер
Колір Чорний
Розміри 44 х 30 х 16(21) см
Місткість 20 (26) л
Вага 1.37 кг

Чорний чоловічий рюкзак у версії SJ – це новий варіант моделі у мегапопулярній лінійці Rock від Mark Ryden. Він створений спеціально для тих, кому не вистачає стандартної місткості міського рюкзака і необхідно трохи більше. Зовні модель залишилася такою самою, як і базові версії – збережені всі деталі та стильний твердий корпус у формі каменю з огранюванням. Однак, по-перше, тепер вона зроблена з повністю вологонепроникного, ефектного, приємного на дотик та зносостійкого вінілу. А, по-друге, розстебнувши додаткову блискавку, можна розширити речове відділення та збільшити обсяг портфеля одразу з 20 до 26 літрів.
Конструктори перенесли відділення під ноутбук 15,6 дюймів та планшет у фронтальну частину рюкзака під захист лицьових пластин. І додали знімний двосторонній органайзер для більш акуратного та зручного розміщення дрібниць усередині бекпеку. Безпека та надійність забезпечені ретельно вибудуваною ортопедичною спинкою та лямками з повітряною мембраною, бездоганними швами, надійною фурнітурою YKK, кодовим замком TSA. Також залишилася функція відкриття на 180 градусів (для зручного завантаження/розвантаження) та подвійний зовнішній USB-порт (для зарядки смартфона та паувербанку).

Відправлення Новою Поштою: наложеним платежем (символічна передоплата 200грн.- компенсація на випадок неявки за товаром) , повною передоплатою (економите на комісії Н.П. за переказ коштів ).

!!! Перед замовленням обовязково відправте повідомлення для уточнення кількості, наявності. !!!

Оперативно відповім на всі ваші питання.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
styli...
stylish_look_7
Київ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари