Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Рюкзак mark ryden rock rain. з плащем. (23)

3200 грн
Опис

Рюкзак Mark Ryden Rock Rain. з плащем.

Матеріал Поліестер
Колір Чорний
Розміри 45 х 30 х 15 см
Місткість 20 л
Вага 1.1 кг

Цей рюкзак - надійний захист ваших речей та цінностей. Замок із кодовим замком TSA збереже вміст портфеля від злодіїв, м'які шари спеціального відділення під ноутбук та планшет врятує ніжну техніку від ударів, здавлювань та у разі падіння. Крім того, в комплектацію рюкзака входить великий дощовик, який додатково вкриє від негоди не тільки сам бекпек, а й вас повністю. Світловідбивні елементи по краях дощовика зроблять вас помітним на дорозі у темну пору доби.
Виготовлений із якісної, зносостійкої та міцної тканини з вологозахистом, фірмова фурнітура також має антикорозійний склад. Фактурний корпус чудово тримає форму, що слугує додатковим захистом для речей усередині. Збоку є зовнішній USB-порт, який дозволить, залишивши павербанк усередині, заряджати смартфон прямо в дорозі. Ортопедична спинка з повітряною мембраною та широкі лямки забезпечать вам комфортне носіння рюкзака на весь день.

Відправлення Новою Поштою: наложеним платежем (символічна передоплата 200грн.- компенсація на випадок неявки за товаром) , повною передоплатою (економите на комісії Н.П. за переказ коштів ).

!!! Перед замовленням обовязково відправте повідомлення для уточнення кількості, наявності. !!!

Оперативно відповім на всі ваші питання.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
styli...
stylish_look_7
Київ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари