Всі категорії
Додати товар

Рюкзак trailmaker

823 грн -11% 738 грн
Опис

Рюкзак із кількома кишенями завдовжки 43 см, подвійною блискавкою, двома передніми кишенями на блискавці для аксесуарів і великим основним відділенням для роботи, школи, подорожей і поїздок у червоному кольорі.

Розміри: 43 x 30 x 14 см.

Рюкзак для спорядження Trail Maker створений спеціально для дорослих і дітей різного віку. Ця сумка створена для любителів вихідного дня, мандрівників, майстрів, туристів, гідів і студентів, щоб кожен міг легко носити з собою підручники, зошити, папки, палітурки, журнали, спортивний одяг і багато іншого. М'які регульовані лямки на спині роблять перенесення зручним і легким, а основні відділення з двома блискавками дають змогу із задоволенням організовувати та зберігати все, що вам потрібно.
Колірний контраст цієї сумки робить її такою ж захопливою та унікальною, як і її використання.

Бренд Trail Maker спеціалізується на сумках для будь-яких речей. Сімейна компанія, що працює понад 50 років.

ДЛЯ ДОРОСЛИХ І ДІТЕЙ: у барвисту, веселу та містку сумку поміститься абсолютно все, що вам потрібно для школи, роботи, спортзалу та позакласних занять, таких як музика, танці або футбол.

ПОДВІЙНІ МОЛНІЇ: зручні нейлонові та металеві блискавки дають змогу вдвічі легше відчиняти й зачиняти сумку поспіхом між заняттями або виходами на посадку в аеропорт, а також дають вам кілька місць, де можна повісити ланцюжки для ключів, щоб продемонструвати свій смак і стиль.

БАГАТО КИШЕЙ: містке основне відділення ідеально підходить для книжок, підручників, блокнотів і папок, а внутрішня кишеня на блискавці надійно втримає ключі від телефону та гаманець. Зовнішні передні кишені чудово підходять для додаткових аксесуарів, як-от навушники, ручки, серветки та закуски.
ІНТЕР'ЄР, ЛЕГКО ПРОТИРАЄТЬСЯ: Суперлегкий і гладкий корпус із поліестеру.
Розміри: 43 x 30 x 14 см.
Легко підвішувана ручка для верхнього кріплення ідеально підходить для зберігання сумки в шафах або шафках, коли вона не використовується.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
juliausa
juliausa
Супер-продавець
Первомайськ
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари