Всі категорії
Додати товар

Ранець, сумка для взуття, пенал kite my little pony 501-1

1295 грн
Опис

Набір першокласника для дівчинки Ранець, сумка для взуття, пенал Kite My Little Pony 501-1
Пенал шкільний Kite My Little Pony LP18-623
Пенал Kite My Little Pony LP18-623 з матер'яною окантовкою виконаний з PVC.
Пенал-книжка має 2 відділення для письмового приладдя. Кожне відділення має гумки для фіксації письмового приладдя, що допомагає зберегти лад у пеналі. Кольорова підкладка допомагає візуально виділити та легко знайти необхідні канцприналежності.
PVC — це поліестер із додаванням полівінілхлориду, що робить виріб міцнішим. Тканина пройшла складні тести на зносостійкість і розриви, стійка до впливу зовнішніх чинників. Матеріал не блякне під впливом сонячних променів, зберігає свої властивості та зовнішній вигляд тривалий час. Фурнітура виготовлена з якісного матеріалу, замки легко та плавно відкриваються.

Матеріал поліестер

Розмір, см: 19,5x12,5x4

Шкільний ранець каркасний Kite My Little Pony LP18-501S-1
Каркасний рюкзак Kite LP18-501S-1 для дівчаток молодшої школи виготовлений із міцного поліестеру блакитного кольору з ліцензійним зображенням героїв мультфільму "Мій маленький поні". Анатомічна спинка Ergo Kids з повітропроникними подушечками, анатомічні лямки правильної S-подібної форми, нагрудний ремінь сприяють щільному приляганню рюкзака до спини, мінімізують тиск на плечі та хребет дитини, дарують відчуття комфорту та легкості. Регульовані лямки та невелика вага, всього 920 г, роблять рюкзак комфортним і необтяжливим для дитини.
Рюкзак складається з просторого відділення, переднього, внутрішнього та 2 бічних кишень на липучці, куди легко поміщається пляшечка для води. Внутрішні роздільники для книг і зошитів дають змогу правильно організувати простір у рюкзаку. На внутрішній стороні кришки рюкзака є спеціальне місце для розкладу.
Виріб має зручну ручку-петлю й ергономічну прогумовану ручку, яка не натирає руку, легко дезінфікується. Посилене прогумоване дно легко миється і зберігає стійкість рюкзака.
Світловідбивні елементи з усіх боків рюкзака забезпечують видимість дитини на дорозі в темну пору доби.
Матеріал пройшов складні тести на зносостійкість і розриви, стійкий до впливу зовнішніх чинників, зберігає свої властивості й естетичний зовнішній вигляд тривалий час. Фурнітура виготовлена з якісного матеріалу, замки легко та плавно відкриваються.

Матеріал поліестер

Розмір, см: 34x26x13

Вага, г 920

Об'єм, л 11

Сумка для обуви Kite My Little Pony LP18-601M-1
Сумка Kite My Little Pony LP18-601M-1 — це легкий і міцний спортивний мішок. Вона незамінна для відвідування тренувального залу, школи, басейну. Виріб із легкістю виконує функції маленького рюкзака.
Сумка для взуття виготовлена з поліестеру.
Сумка-мішок:
- складається з одного відділення, передньої кишені на блискавці та петлі для вішака;
- легко й без зусиль закривається й відкривається за допомогою нейлонового шнурка з пластиковим фіксатором;
— призначена для зберігання й перенесення спортивного одягу та взуття.
Тканина пройшла складні тести на зносостійкість і розриви, стійка до впливу зовнішніх чинників. Матеріал не блякне, зберігає властивості та зовнішній вигляд після прання.

Матеріал поліестер

Розмір, см: 46x33

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий