Всі категорії
Додати товар

Жіноча дорожня спортивна сумка з відділення під взуття vast на 34 л чорна з...

1250 грн -37% 799 грн
Опис

Дорожня спортивна сумка з відділення під взуття Вастя на 34 літрів чорного кольору з матеріалу СОФТ ШЕЛЛ (нейлон)

Характеристики:

Колір чорний
Матеріал: СОФТ ШЕЛЛ (водонепроникний) (нейлон)
Підкладка: поліестер
Розмір: 43 х 33 х 24 см
Довжина ручок 19 см
Розмір бічної кишені: 18 см
Розмір верхньої кишені: 38 см
Плечовий ремінь: регулюється
Об'єм: 34 літри.
Відділень 5 шт
Унісекс
Виробництво: Україна


***
Інстаграм: Домінант_ тм
Весь асортимент ви можете побачити на сайті 🡆 ДОМІНАНТ-ШОП.КОМ.ЮА
***

Дорожня спортивна сумка ВАСТ поєднує стиль, функціональність та зручність, створюючи ідеальний супутник для активних та стильних жінок. Ця унікальна сумка має яскраві чорні відтінки, виконані з водонепроникного матеріалу СОФТ ШЕЛЛ (нейлон), що надає їй не тільки вишуканого зовнішнього вигляду, але й захищає ваші речі від зовнішніх впливів.

Сумка має розміри 43 х 33 х 24 см, що ідеально підходять для активного способу життя. Чудово продумані деталі включають довгі ручки в 19 см, плечовий ремінь, регульований по довжині, а також бічний і верхній кишені з розмірами 18 см і 38 см відповідно. Ці кишені створюють зручні відділення для зберігання дрібниць та необхідних аксесуарів.

Не менш важливою перевагою є відділення під взуття, що дозволяє розділяти свіжість ваших кросівок від інших речей. П'ять функціональних відділень забезпечують зручний розподіл простору, підкреслюючи організованість та практичність сумки.

Сумка ВАСТ створена з урахуванням потреб сучасних жінок, відрізняється унісекс дизайном та виробляється з турботою про якість в Україні. З цією стильною та практичною сумкою ваш шлях до активного способу життя стане ще більш яскравим та комфортним. Довіртеся українській якості та стильному дизайну із сумкою ВАСТ – ваш вірний супутник у будь-яких пригодах.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Принт:
Без принту

Схожі товари