Всі категорії
Додати товар

Сумка chloe faye bag medium шкіряна кожаная класична стильна актуальна тренд

3000 грн -17% 2500 грн
Опис

Сумка Chloe Faye Bag вперше була випущена в колекції весна-літо 2015 та з'явилася відразу після успіху сумки Drew. Як і попередні «IT Bags», Faye стала однією з найпопулярніших сумок серед блогерів та знаменитостей. Кьяра Ферраньї з «Салату блондинки», Кріссі Тейген та Єва Лонгорія були помічені з сумкою невдовзі після того, як вона з'явилася у магазинах.

Сумка Chloe Faye Bag була одним із останніх випусків перед тим, як креативний директор Уейт Келлер покинув компанію у 2017 році. Сумка Faye Bag, як і раніше, в тренді, і лінія навіть була розширена за рахунок міні-сумок та інших невеликих шкіряних аксесуарів, таких як гаманці.

Дизайн
Дизайн сумки Chloe-Faye

Дизайн сумки Chloe Faye Bag натхненний духом 70-х років, десятиліття, коли Chloe стала одним із небагатьох знакових брендів у світі моди. Як і більшість інших моделей сумок, Faye - це чудова повсякденна шикарна сумка, яка ідеально поєднується з будь-яким пальто. Сумка середнього розміру значно більша, ніж сумка Drew Bag, і в ній можна зберігати набагато більше предметів першої необхідності, що робить її ідеальною сумкою для роботи.

Хоча шкіра чудова, основна увага приділяється центральній частині. Прямо під переднім клапаном сумка Faye Bag зроблена з великою петлею, прикріпленою до ланцюжка, який потім приєднується збоку. Фурнітура доступна в золотому або срібному виконанні - обидва чудові, блискучі та привернуть багато уваги.

Форма сумки залежить від вибраного вами розміру; Середній розмір має форму трапеції, а невеликий розмір має прямокутну форму. Обидва мають довгий плечовий ремінь, який можна носити на плечі або через плече.

Розміри
Chloe-Faye-Розміри сумок

Зліва направо: гаманець на ланцюжку, маленький, середній.
розміри:
Гаманець Chloe Faye на ланцюжку: 19 x 10 x 3 (Ш x В x Г) див.
Маленька сумка Chloe Faye: 24 x 15 x 6 (Ш x В x Г) див.
Сумка Chloe Medium Faye: 32 x 25 x 10 (Ш х В х Г) см

На даний момент сумка Chloe Faye Bag доступна в маленькому та середньому розмірі. І навіть незважаючи на те, що важливі компоненти схожі, наприклад, велика петля, але форма та внутрішня частина зовсім різні. Маленький розмір набагато менший за середній, що робить його ідеальним для вечорів або в ті дні, коли ви не хочете носити з собою багато речей. Середній розмір ідеальний для роботи.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Принт:

Схожі товари