Всі категорії
Додати товар

Стильна червона шкіряна сумка rowallan. оригінал. шотландія.

1000 грн
Опис

Стильна шкіряна сумка красивого насиченого червоного кольору від відомого шотландського виробника ROWALLAN. Компанія заснована в 1979 році, компанія сьогодні використовує виробничий досвід, що налічує понад 35 років, для створення та постачання асортименту шкіряних сумок, багажу та невеликих шкіряних виробів. Глибоке знання технологій виробництва шкіряних виробів і досвід роботи зі шкірою – це те, що робить бренд Rowallan гарантією якості та довговічності.
Використовуючи виробничий досвід за останні 35 років, Rowallan розробляє та постачає з-за кордону асортимент шкіряних сумок, багажу та невеликих шкіряних виробів переважно для Ринок Великобританії. Вся продукція Rowallan розроблена в селі Кілмаурс, Шотландія.

Преміальна якість тканини 100 % натуральна шкіра. Матеріал міцний та щільний. Якісна шкіра, приємна на дотик. Сумка легка та комфортна в носінні. Ручна виділка шкіри (на фото).
Переваги шкіряних виробів:
- їх можна чистити без шкоди для зовнішнього вигляду;
- вони не тріскаються на морозі;
- не нагріваються на сонці;
- служать дуже довго,

Сумка класичної форми - хобо. Хобо - сумка у формі півмісяця. М'яка безрамна модель зручна для носіння і має невелику ручку, яка дозволяє тримати її в руці або носити на плечі. Такий аксесуар вибирають творчі та спортивні дами. Попри лаконічність моделі, її нескладно поєднувати з багатьма стильовими напрямками:
● класичний (хобо гармонійно доповнять вечірній романтичний образ сучасної леді);
● спортивний (хобо відмінно поєднується з кедами, кросівками та лосинами);
● кежуал (практичні хобо підійдуть для практичного щоденного стилю);
● етнічний (хобо стануть не лише функціональним аксесуаром, але також родзинкою у цьому стилі сучасної жінки).

Сумка має спереду функціональну кишеню на магніті. В задній частині є кишенька на блискавці для дрібничок (на фото). Основне відділення застібається на блискавку (на фото) Всередині є дві відкриті кишені для мобільного та традиційна кишеня на блискавці для документів. Підкладка з якісної натуральної тканини червона, в тон виробу. Основне відділення доволі містке, поміститься і гаманець і косметичка і невелика парасолька. Сумка має один плечовий ремінець, який кріпіться до сумки за допомогою металевих кілець. Сумку можна носити як в руках, так в на плечі. За бажанням на кільця можна почепити власний широкий ремінець кроссбоді. Спереду на сумці фірмове клеймо з логотипом компанії, всередині шкіряна нашивка з назвою компанії (на фото). Стан фурнітури ідеальний, без дефектів.

Стан нової, без дефектів.
Розміри:
висота 31 см
ширина 30 см
ремінець 62 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі взуття та сумок https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
Матеріал:
Стать:
Форма:
Застібка:
Стиль:
Вечірні Класичні
Принт:
Модель сумки:
Хобо

Схожі товари