Всі категорії
Додати товар

Диски легкосплавні (титани). zw-4408 mk-p r15*6.5j pcd4*100 et38 dia 67.1. наложкой....

14820 грн
Опис

- Диски легкосплавні (Титани) ВАЗ, Ланос, Renault, Toyota, KIA, Hyundai, Chevrolet, Daewoo, Chery.
- Ціна вказана за 4 (Чотири ) Нових диска.
- Виробник концерн ZW ( Zorat Wheels) - Малайзія.
- Така ж модель дисків є в різних R ( R13, R14, R15, R16 і далі) і в різних сверловках і з різною кількістю кріпильних отворів.
- Наявність та Ціну уточнюйте у нашого менеджера в листуванні або пишіть ваш номер вайбера - вам дадуть відповідь на всі ваші питання !
- Дана позиція продається комплектом (4 диски), так і по 1 шт.

- Відправлення тільки Новою поштою!

- Самовивозу немає! І приїхати подивитися так само не вийде.

- Оплата при отриманні ( післяплата).

- Без Передоплат!

- Доставка обійдеться до 200 грн за весь комплект і за зворотну грошей візьмуть 2% від суми + 20 грн за оформлення ( приблизно 160 грн)

- При отриманні на Новій пошті роздруковуємо кожну коробку і уважно перевіряємо і оглядаємо кожен диск , що б не було ніяких явних дефектів ( подряпини, відколи, вм'ятини ) - які можуть виникнути при транспортуванні фірмою перевізником. При виявленні якого-небудь дефекту - поставити в популярність нашого менеджера , по можливості скинути йому фото дефекту і відмовитися від отримання вантажу і обов'язково вказати причину відмови - ПОШКОДЖЕННЯ ВАНТАЖУ. За перші 7 місяців 2020 року - було лише 2 таких випадки, можна сказати Нова пошта працює на відмінно !).

- Після отримання дисків - даємо 14 днів на перевірку! Диски перевіряють на Нормальному шиномонтажі, БЕЗ гуми - перевіряють диск на геометрію - що він рівний і без биття. Якщо, наприклад, якийсь диск не подобається шиномонтажнику - ми рекомендуємо перевірити його на будь-якому найближчому шиномонтажі під уникнення людського фактора і якщо два шиномонтажу підтвердять шлюб - диск підлягає обміну!
- ! Бортированные диски ( які взувалися в гуму) чи царапанные - склад не змінює ! Тому просимо все робити акуратно!
- Всі транспортні витрати з обміну диска - за наш рахунок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?