Всі категорії
Додати товар

Диски легкосплавні (титани) на ваз. r13 4x98.zw-346 (rl)bp-x/m. без передоплати....

11160 грн
Опис

.-- R13 4x98.ZW-346 (RL)BP-X/M. Без передоплати. Наложкой. Новою поштою.

- Литі, легкосплавні диски, титани ВАЗ. R13 4x98 (Ціна за 4-е нович диска).

- Вже більше 20 -ти років на ринку! І Більше 12 років на просторах інтернету! Понад 6 років на Промов!

- При покупці чого-небудь завжди раджу звертати на це увагу!
- Литі диски на ВАЗ R13*5,5 J 4x98 в асортименті!

- Наявність можу скинути на Вайбер!
- Диски є як повністю пофарбовані ( три шари грунт,фарба ,лак - що більш практично!) і є поліроване особа диска з чорним, сірим або сріблястим кольором всередині.

- Рекомендуємо наявність та ціну уточняти у менеджера

- Виробництво - Малайзія.

- Отправляем Новой почтой по Украине наложкой без всяких предоплат! - Новой почтой быстро и качественно ! - Диски отправляем с ближайшего к Вам нашего склада при условии что они в наличии на этом складе ( складов несколько по разным городам Украины) , т.е. через 1-2 дня и диски можно получать на Вашем отделений фирмы перевозчика!

- Доставка комплекту (4шт) дисків в 13 радіусі буде коштувати до 305 грн. - Зворотня відправка грошей (наложки) = 2% від суми + 20 грн. тобто виходить приблизно до 250 грн
- для уникнення помилок і непорозумінь при замовленні дисків ( не на словах) - пишіть і задавайте питання в цьому оголошенні або пишіть на Вайбер який вказаний в контактних даних
Пам'ятка

- Перевіряти диски при отриманні на перевізника, оглядати на місці, при виявленні яких-небудь дефектів зв'язатись з менеджером.

- Після отримання дисків , протягом 14 днів потрібно перевірити диски на балансувальне верстаті на геометрію, тобто що б диск був рівний і не було радіального биття. Якщо все норм то можна бортувати, балансувати і виробляти монтаж! Якщо з геометрії з диском щось не так - диск підлягає заміні! - Бортированые або царапаные диски склад не міняє!!! тобто диски БЕЗ ГУМИ! АКУРАТНО ПЕРЕВІРЯЮТЬ ! - Царапанные або бортированные диски ( які взувалися в гуму ) склад не змінює!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Тип авто:
Легковий
Діаметр диска (D), ":
13
Тип диска:
Марка автомобіля:
ВАЗ

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?