Всі категорії
Додати товар

Релейний модуль часу на до 12 вольт

181 грн
Опис

Тип обладнання: Реле часу

Релейний модуль часу підійде для періодичного включення вентиляції, опалення, освітлення, насосів води і інших пристроїв.

Технічні характеристики:

Широкий діапазон харчування 5 - 12 Вольт
Якщо встановити на стабілізатор в копійку радіатор може підключатися до 30вольт
можливість підключення через Usb 5Вольт 200 мА або підпаятися
Споживаний струм-20 мА, в замкнутому стані: 50 мА
Можливість управління навантаженням 30V 5A DC і 220V AC 5A 1200 ват змінної напруги.
Цикл роботи понад 100000 спрацьовувань
Робоча температура: від -40С до 85С
Тонка настройка часу роботи реле і часу простою
Можливість циклічного повторення включення і вимикання реле
Можливість запуску таймера зовнішнім сигналом через порт Trigger
Розміри: 6.3 х 3.8 х 1.5 см
Інструкція програмування реле:
Реле має кілька режимів, реле може працювати тільки в одному з режимів, щоб змінити режим, необхідно затиснути кнопку SET на 1 секунду і відпустити,
тепер використовуючи кнопки UP(верх) і DOWN(вниз) ми вибираємо необхідний режим і підтверджуємо вибір коротким натисканням кнопки SET.

Інтервали часу:
Мае долі секунди.
Регулюється від 0.1 s (мінімум) до 999 хв. (максимальна) з плавним регулюванням
Як вибрати часовий інтервал:
У режимі вибору параметрів режиму інтерфейсу натисніть кнопку стоп, щоб вибрати час
Xxx. Якщо десяткової крапки в деяких місце, інтервал часу від 1 с до 999 с
Xx. X десяткова крапка у другому індикаторі - інтервал від 0.1 сек до 99.9 сек
X. X. X десяткова крапка на всіх індикаторах - інтервал часу 1 хв.-999 хв.
Введення параметра: op владу над часом, вимкнути час cl, LOP час циклу (1-999 раз, "---" необмежена цикл)

Список режимів і їх призначення описаний нижче:
P1.1 - В даному режимі реле за умовчанням розімкнуте, при подачі логічної одиниці (від 3V до 24V) на порт Trigger реле відразу ж замикається і починається відлік часу, встановлений в пункті OP, після закінчення відліку - реле вимикається.

P1.2 - В даному режимі так само реле за замовчуванням вимкнено, при подачі сигналу на порт Trigger реле замикається і починається відлік зазначений у параметрі OP, після закінчення відліку, реле відключається як і в режимі P1.1, але до того, як час спливає ми можемо почати відлік часу спочатку, знову подавши сигнал на порт Trigger.

P1.3 - В цьому режимі реле за замовчуванням вимкнено, після подачі живлення на Trigger включається реле і починається відлік часу зазначений у параметрі OP. Після відліку часу реле вимикається і в попередньому режимі, але ми так само можемо перервати таймер і розімкнути реле завчасно якщо повторно подамо сигнал на порт Trigger.

P-2 - даний режим спрацьовує при подачі логічного сигналу на Trigger, відпрацьовує один раз і чекає наступної подачі логічної одиниці. При подачі логічної одиниці реле часу спочатку очікує виставлене для розімкнутого стану CL, і після закінчення цього часу замикає реле і очікує виставлене для замкнутого стану OP. Після чого знову розмикає реле і чекає наступної подачі сигналу на Trigger, налаштування кількості повторень тут недоступна.

P3.1 - цей режим схожий на P-2 за винятком кількох речей, при подачі логічної одиниці на порт Trigger реле переходить відразу в замкнутий стан а не розімкнене, так само в цьому режимі можна вказати кількість повторень LOP. Якщо після спрацьовування реле по сигналу на Trigger реле почне роботу і не завершивши всі цикли ми подамо повторно сигнал на порт Trigger, то цей сигнал зупинить роботу режиму реле відключається й відлік циклів завершиться.

P3.2 - даний режим спрацьовує відразу після подачі живлення на реле, при цьому реле відразу переходить у замкнений режим, відлічує час вказане для замкнутого режиму OP, після цього реле розмикається і починається відлік часу зазначеного для розімкнутого режиму CL, все це повторюється вказане в параметрі LOP кількість разів, якщо вказана нескінченність (---), то реле буде повторювати ці дії нескінченно.

P4 - в цьому режимі реле за замовчуванням вимкнено, при подачі сигналу на Trigger відразу ж замикається реле. Реле буде замкнено до тих пір, поки на Trigger буде подаватися сигнал, як тільк…

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари